jump to navigation

好在我很少吃羊肉 September 2, 2015

Posted by hslu in Cooking, Food, Taiwan.
Tags: ,
trackback

台灣算是一個先進的國家怎麼這種事情還是層出不窮,實在是抓不勝抓,防不勝防?

image

為什麼如此富有的台灣會一而再,再而三的產生這種沒有良心而且貪婪無厭黑心的商人呢?

是他們貪心不足嗎?
是台灣的官僚無能嗎?
是台灣的法律不夠嚴厲嗎?
是台灣的法律執行不夠嚴格嗎?
是他們的競爭太大以致毛利不夠嗎?
是台灣這個見錢眼開的社會產生的副作用嗎?
是台灣這個迷失的社會把做人的基本道德都忘記了嗎?

我離開台灣這麽久對台灣非常不瞭解所以我當然沒有答案。

不過,我問你:台灣還有那些黑心商人還沒有被發現?台灣還有那些危險的食物還沒有被找出來?

我再問你,下次你去夜市,你敢吃羊肉嗎?下次你去餐館,你敢吃餐館的菜嗎?下次你去菜市場買菜,你挑選菜時放心嗎?

唉,好好的一個社會怎麼會變成這個樣子?

不知道台灣這些年來,胃癌,肝癌和腸癌的病歷有沒有增加?

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: