jump to navigation

ISIS的後備指揮部 June 5, 2015

Posted by hslu in Global Affair, Islam, Middle East, Military.
Tags: , , ,
trackback

美國撤離伊拉克已經好幾年了,可是美國錢還沒走。美國的納稅人還在為伊拉克買單。

伊拉克軍隊穿的制服是美國給的。他們身上的裝備是美國給的。他們拿的槍是美國給的。 他們槍中的子彈是美國給的。他們開的裝甲運輸車是美國給的。他們開的炮是美國給的。他們的反坦克火箭弹也是美國給的。我猜他們吃的都是美金買來的。

不止如此,美國還自己掏腰包派了數不盡的參謀和教官在伊拉克教伊拉克軍隊如何打仗如何使用美國的武器。伊拉克軍人也喜歡參軍因為在軍隊裏吃的好,穿的好。跟著美國人轉來轉去也有利可圖。

可是伊拉克軍隊不經打。ISIS一來他們就往巴格達跑。他們跑的快,跑的急,美國給的東西一個都不拿,全都留在後面給ISIS了。

image

看來,ISIS一邊打仗一邊還辦補給。就好像ISIS有一個跟班的後備指揮部一樣。

而這個設備齊全,隨叫隨到而又不要錢的後備指揮部就是美國的五角大廈。

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: