jump to navigation

在臺灣吃東西還安全嗎? September 11, 2014

Posted by hslu in Chinese Food, Food, Taiwan.
Tags: , , , ,
trackback

2011年塑化劑。
2013年毒澱粉。
2013年假油。
2014年餿水油。

這一、二十年以來臺灣也算是一個文明的社會了。可是危害個人身體健康和大眾飲食安全的醜聞年年不斷。動不動就是幾百家受影響、幾千噸流入市場、幾萬人已經吃到肚子裏了。這些對社會人民的危害極大、對政府執政的效率大打折扣、對臺灣美好的名聲有極其負面的影響。

請問政府,在臺灣吃東西還安全嗎?

立法院立不出好法,罰小錢不痛不癢。
行政院做不出好事,衛生所不聞不問。

等髒東西吃到人民的肚子裏才來裝模作樣。鞠躬的鞠躬、道歉的道歉、罰錢的罰錢、下台的下台。一兩個人坐個幾年牢出來後又是一條好漢。過個幾年又是依樣畫葫蘆再來一次。

看來臺灣的軟實力還有許多地方需要加強的。

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: